Resan mot ett bättre mående

Resan mot ett bättre mående

God förmiddag gott folk! Hoppas att er vecka har varit bra än så länge och även att den kommer fortsätta var lika bra, om inte bättre till och med. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått med coaching i Ängelholm, något jag hoppas att ni kommer tycka är intressant att läsa om. 

Att må bra och vara glad är något som nästan varje människa strävar efter, även jag. Dock finns det ingen quickfix för det, man kan inte bara ta en tablett och så är allt bra. För att man ska kunna uppnå glädje måste man ofta jobba mycket med sig själv på många olika plan, något i alla fall jag har fått göra. Under många år har jag provat mig fram, jag har provat många olika strategier för att se vad som fungerar bäst och får mig att må på bästa sätt. Till slut insåg jag att jag inte skulle kunna ta mig vidare på resan ensam, det var då jag beslutade om att ta hjälp med coaching i Ängelholm. Det var det jag ansåg mig behöva för att kunna fortsätta min resa mot glädje och lycka. För den här hjälpen vände mig jag mig till ett företag som heter Vilja och Framgång, det var företaget jag fick den bästa känslan av. Under en längre period var jag i kontakt med det här företaget och arbetade med mig själv. Under den här tiden lärde jag mig mycket nya saker om mig och hur jag fungerar och tänker, något som lär följa med mig hela livet. Idag mår jag mycket bättre en vad jag gjorde för bara ett halvår sedan, däremot kommer resan aldrig ta slut. Jag kommer behöva arbeta med mig själv och kämpa för att må bra och vara glad livet ut. Men att jag kommit så långt på min resa kan jag verkligen tacka Vilja och Framgång samt deras coaching i Ängelholm för.


Kommentarer är stängda.