Första gången jag provade healing

Första gången jag provade healing

Tjenare, hallå, hej! Vad trevligt att just du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg, varmt välkommen ska du vara! I dagens inlägg kommer jag skriva om något jag aldrig tidigare skrivit om här på bloggen, nämligen healing i Lidköping

Healing har för mig varit okänt fram tills ganska nyligen, jag har bara sett det som flum och har därmed inte intresserat mig för det. Det är först nu på senare tid som jag faktiskt har tagit mig tiden att läsa på mer kring ämnet och det har visat sig vara mer intressant än vad jag någonsin hade trott. Jag tycker fortfarande att det är lite flummigt men det hindrar inte mitt intresse för att växa, på kort tid har jag lärt mig mycket nya saker som jag aldrig ens hört talas om tidigare. Mitt nya intresse fick mig även att vilja testa healing, så jag började kolla på olika företag som erbjöd healing i Lidköping. Efter en tids letande hittade jag ett företag som heter Själsro, ett företag som fångade mitt intresse redan från första stund. Eftersom jag då aldrig hade testat healing ville jag prova det för att se hur det gick till och hur det kändes, då det var första gången visste jag ju inte heller riktigt vad jag skulle förvänta mig. Precis efter besöket kände jag mig lugn men lite omtumlad, det var nästan som att jag inte riktigt visste hur jag skulle känna. Än idag kan jag inte riktigt sätta ord på mina känslor, det enda jag är väl medveten om är att jag mår bra och att känslorna jag känner är positiva. I framtiden kommer jag definitivt gå på healing i Lidköping igen, antagligen hos samma företag men jag kommer kanske prova att gå till någon annan också för att jämföra och se. I takt med att jag utforskar området mer kommer jag även skriva mer inlägg om det, så om detta är något som intresserar även dig är det bara att hålla utkik här på bloggen.


Kommentarer är stängda.